Home
Sportcomplex Mijn Zuid         Website Sponsor:     Ballensponsor:           Bloemenweg 69 Sittard                    
06-51361054

Search our Site

Join the team?

Waarom spelen voor Fortuna '54?

Ben jij enthousiast en heb je passie voor voetbal?
Wil je het maximale uit jezelf halen?
Heb je een professionele instelling?
Houd je daarnaast, net als wij, van gezelligheid?

Dan ben jij de speelster die we zoeken!

Wat bieden wij jou?

Voetbal en professionaliteit staan bij ons centraal. Dat komt tot uiting in zowel de kwaliteit en ervaring van onze technische staf en onze ultra-moderne faciliteiten.

Fortuna '54 beschikt over een professionele technische staf met ruime ervaring in het damesvoetbal. Onze hoofdtrainer/coach, Ronald van Bakel, heeft al meerdere damesteams tot een succesformule gemaakt. Onze beloftes staan o.l.v. Hans Schmets, welke ook al zijn sporen verdiend heeft binnen het vrouwen-en meisjesvoetbal. Alles onder technische verantwoordelijke Rene Meekels, welke meekijkt en stuurt over het technisch gedeelte. Tenslotte verzorgt onze ambitieuze keeperstrainer Chris Coenen onze keeperstrainingen. En dat alles onder begeleidend en medisch toezicht van Ingrid Verhoef.

Wij zijn uitermate trots op onze faciliteiten. We beschikken over een Sportcomplex in Sittard-Geleen (MIJN ZUID), met hypermoderne kunstgrasvelden. Ook sportmedisch wordt men top begeleid! Fortuna’54 werkt op dit vlak nauw samen met Sportho, een team van medische en sportspecialisten die jouw gezondheid, fitheid en prestatievermogen bewaken, bevorderen, herstellen en verbeteren. De aanpak van Sportho is geintegreerd in de totale begeleiding, trainingen en wedstrijden van Fortuna’54 en van jou als individuele speelster. Zo zul je regelmatig tests meemaken om te kijken hoever je staat en bij blessures kan er direct actie worden ondernomen. Het multidisciplinaire team van Sportho bestaat uit onder meer orthopedisch chirurgen, bewegingswetenschappers, sportfysiotherapeuten, osteopaten, inspanningsfysiologen, sportdiëtisten, mental coaches, video-analisten, techniek trainers en performance trainers. 


BSB Verzekeringen
Heidebloem
WellColl
Rabobank
giel_dekkers
Sportho
keukens_Hamers
InteriorMontage_Olive
SB
Atelier Pantazi
JosSmeets
teamWear
OSense
Perfect Brandpreventie
RMO
Maison Sportif
Wim Slagen
Fert in Time